Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Σκεψεις

Απολυτη ησυχια στο σπιτι...
Ολοι κοιμουνται. Το πιο ωραιο συναισθημα να βλεπω τη κορη μου το γιο μου και τον συζυγιξ οταν κοιμουνται.
Θυμουμε οταν ηταν μικροτερα καθομουν ωρες πανω απο τα κρεβατακια τους να δω αν αναπνεουν. Ειναι η ωρα που νιωθω ασφαλια και ταυτοχρονα με πιαννει μια ανησυχια. Φοβαμαι πολυ. Αρρωστια τρεμω στην ιδεα του θανατου. Παναγια μου βοηθα να μαστε παντα ολοι υγυεις.
Σημερα στις ειδησεις ακουσα το θανατο ενος 18χρονου. Μοναχοπαιδι. Ο Θεος να δωσει δυναμη στους γονιους του. Τι μαυρα μαντατα επιασε η μανα. Ουφ.
Το πιο σιγουρο πραμα στη ζωη μας ο θανατος..

Αχ τι σκεφτουμε. και σε λιγο ξημερωνει νεα εβδομαδα.

Το Σαββατο το βραδυ ειπια κρασακι με πολυ αγαπημενη παρεα. Ειδα κοσμο που ειχα να δω μπορει και χρονο. Μου αρεσει οταν ανταμωννω με ατομα που χαιρονται την στιγμη που μαστε μαζι που μεγαλωνουμε παραλληλα που νεκατωνουμαστε ο ενας μες τη ζωη του αλλου (εννοω που εχουμε κοινες εμπειριες).
Αγαπημενα μου λατρεμμενα μου προσωπα.
Σημερα ξυπνησα με βαρυ κεφαλι. Το κρασακι εκδικειται? Ημουν ολη μερα απο το καναπε στο κρεβατι. Γι αυτο και το νυκτοπερατημα.. Πολυ θα θελα να βγω εξω τωρα να περπατησω. Αλλα δεν νιωθω ανετα να το καμω. Ανασφαλια μεγαλη.
Δοκιμαδα τα χριστουγεννιατικα στολιδια που προτεινε το σμυλι.
Ειχα μαλλι πολυχρωμο αυτο που ξεκινα ροζ κιτρινο πορτοκαλι πρασινο κτλ ξερω οτι δεν ηταν και τοσο χριστουγεννιτικα χρωματα.
Εφτιαξα διαφορα σχηματα κυκλο τετραγωνο κατι σαν δακτυλιστρα και εβαλα κατω κουδουνακια (αυτο ψηφισε η κορη μου σαν το πιο ωραιο) μπαλα και το τριγωνο αρεσε σε μενα, καλαθακια σε διαφορα μεγεθη.
Το χριστουγεννιατικο μας δεντρο το στολιζουμε το πρωτο σαββατοκυριακο του Δεκεμβρη συνηθως. Εγω ειμαι στο βοηθιτικο προσωπικο της επιχειρησης.
Ειναι  η ασχολια που λατρευει ο συζυγιξ να κανει.
Δευτερα Καινουρια εβδομαδα.
Καλα να μαστε να καλοπερναμε..

2 σχόλια:

  1. Ρούλι καλημέρα!

    Βλέπω περνούν οι ίδιες σκέψεις από το μυαλό μας όσον αφορά τα παιδιά.

    Χαίρομαι που ξεκίνησες τα στολίδια, τα ξεκίνησα και εγώ και έβαλα στόχο μου να φτιάχνω δύο την ημέρα για να φτιάξω αρκετά να στολίσουμε το δέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ευκολα και για σενα ακομα πιο ευκολα.
    Θα παρω κοκκινο και χρυσο μαλλι αν βρω για να φτιαξω. Ισως και λευκο με λεπτο χρυσο η ασημι μεσα δεν ξερω πως το λενε. Παντως φαινονται ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή