Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιατικη Διακοσμηση!

Παντα απο μικρη που μουν ειχα απορια γιατι ο εκαστοτε δημαρχος αποφασιζει να καμει τη μερα νυκτα σε συγκεκριμμενους δρομους. Λογικο αλλα υπερβαλλουν νομιζω.
Φετος η κληρωση αναδειξε την Μακαριου... Ποση λαμπα? και γιατι νεα στολιθκια?? Ας αηνουν τα παλια εν πιο ωραια. Ποσα να τους εστοιχισε το ενα?? Ειμαστε σε καιρο οικονομικης (και οχι μονο) κρισης και παραγγελεις νεα κιτς διακοσμητικα??? και πιο αραια να τα εβαλλαν παλε θα ηταν γιοτρινα.
Με τες γεννητριες τι εγινε?? πιαννουμε ακομα ρευμα που τα κατεχομενα?? Εδουλεψαν οι γεννητιες που εφεραν που το Ισραηλ νομιζω. Εσυναρμολογησαν τες και δουλευκουν?
 Παντως ο Δημος Στροβολου ανακοινωσε πως δεν θα στολισει λογω του Μαρι-Βασιλικου.
Η Αγλατζια ακομα. Θα στολιστει τελικα? Μονο εγω σκεφτουμε οτι θα ταν καλυτερα να μην στολισουν?

Αληθεια οτι η πλατεια Σολωμου εστοιχισε 4 κατι εκατομυρια? Αν ναι γιατι?? Πως τα δικαιολογουν?

Γιατι τα φακελλακια τσαγιου εχουν τες οδηγιες πως να το ανοιξεις μεσα στο χαρτακι ποθ εν κολλημενο πας τη κλωστη?? Τζιαι παντα ανοιω τα λαθος.

Να μαστε καλα.


4 σχόλια:

  1. Εγώ που δεν συγκινούμαι με τις διακοσμήσεις; Πιστεύω ότι το νόημα των χριστουγένων χάνεται με τόσο στολίδια και αντιπερισπασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικαιο οτι χανεται το νοημα. Δυστυχως. Οπως και για πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρουλλι έχουμε εκλογές. τζαι άμαν 4 χρόνια εν έκαμες τίποτε ως δήμαρχος, τότε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αποτελεί τη μόνη σου επιλογή να δείξεις έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκαμε τζιαι αλλα. Εκοψε κατι δεντρα που ενοχλουσαν την νεα πλατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή