Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το 1/2

Το γιουδι μου ειναι ενα κανονικο 7χρονο παιδι.
Υπερκινητο (οχι σαν τζεινα που τα ποτιζουν δυστυχως ηρεμιστικα που ακουω το ουλλο τζιαι πιο συχνα).
Ειναι το τυπικο αγορι που σχολανει πετασσει τη βαλιτσα του αρπασσει το ποδηλατο κατεβαινει κατω φωναζω του να ερτει να φαει αν το φαι δεν ειναι σερβιρισμενο να πιασει το πιατο του να κατσει αρπασσει το σκουτερακι του κατεβαινει κατω τζιαι παλε που τη αρκη.
Τα αμεσα αποτελεσματα ειναι το δρωμα που φκαλει τζιαι την αναλογη ευοδια που δεν ειναι ακριβως ωραια. Αλλα το ποσο δρωννει εν απιστευτο. Ενα γυρω του σπιθκιου να καμει θα ερτει πισω δρωμενος.
Κολλα το κορμι του κολλιτσιαζει.. Τους πιο ζεστους μηνες εχουμε τακτικο ραντεβου ανα 3 εβδομαδες αλλιως δεν μπορει να του κοντεψει πλαμα.. Φυσικα της νουνας του αρεσκει της η μυρωθκια τουτη βρισκει την ανδρικη σεξουαλικο βοηθημα ενα πραμα. Προτιμω τη  DG με το μπλε κουτουι προσωπικα.
Το αλλο ειναι οι κοντρες οι φατσιες τα σημαθκια πας το κορμι του.
Τα ακαλυπτα σημεια πανω που τα παπουτσια τα σιερκα του και προσφατα το κεφαλι.. Τα καλαμια των ποδιων του εν μαυρα. Πρεπει να πονει πολλα αλλα εν τζιαι παραπονιεται. Τα γονατα του τριμμενα οι παλαμες του οι αγκωνες του ουφφου. Εψες ηρτε τζιαι ειδα κατι που εγυαλιζε παραξενα στο κεφαλι του. Ηταν χταρμενο. Ειπε μου οτι επιεννα πισω πισω να να κοψω τη μαππα τζιαι εγυρισα ξαφνικα τζιαι ηταν τζιαμε ο τοιχος με τες παμπουλουες. Τι να πω?
Η κουβεντα που λεω και στα 2 τεκνα ειναι οτι εχετε ευθυνη για το κορμι σας.
Το καλο με το γιουδι ειναι οτι βακετε τη μουρμουρα.. Δηλαδη στο αντε να διαβασεις, αντε να καμεις μπανιο, βοηθα με λιγο κτλ εν γληορος. Επειδη ξερει οτι δεν εχει επιλογη? βαρκετε να με ακουει? εν φιλοτιμο? δεν εκαταλαβα ακομα καμνει το αμεσως. Ενω η κορη θα το συζητησει θα διαπραγματευτει.
Φυσικα  ο γιος εν πιο τολμηρος. Αν αποφασισει να καμει κατι θα μετρησει τις δυναμεις του και θα παρει μπρος. Εν θα δωσει λοαρκασμο σε κανενα. Τουτο εν τζιαι καλο εν τζιαι κακο.
Δηλαδη ξερει οτι απαγορευεται να φκει στο δρομο. Τρεμω την ωρα που θα αποφασισει να το καμει. Δεν εχουμε ιδιαιτερη κινηση στο δρομο μας αλλα ειναι σημειο που αναπτυσσουν τα αυτοκινητα.
Ο Θεος να προσεχει ολα τα παιδακια. Ευχη μου να ναι παντα υγιης χαρουμενα ευτυχισμενα...

2 σχόλια:

  1. Θαυμάζω σε! Εγω (οντας υπερπροστατευτικη τζαι πρίχτισσα) ηταν να τον βουρώ πουπισω τζαι να του κάμνω την ζωή κόλαση για να προσέχει τζαι να μεν χτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν Γεννησα την κορη μου πριν 11+χρονια η φιλη μου ηρεμη δυναμη μου ειπε: Παντα να θυμασε οτι τα παιδια ειναι σοφα σαν τον Σωκρατη και δυνατα σαν τον Ηρακλη.. Προσπαθω να το θυμουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή